Ons team

Bij Orthodontisten Uithoorn wordt de zorg verleend door in Nederland officieel erkende orthodontisten. De orthodontisten staan ingeschreven in het specialistenregister en zijn onder andere lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten. Een orthodontist heeft een meer uitgebreide opleiding gehad dan een tandarts die eventueel beugel behandelingen uitvoert. Een opleiding tot tandarts duurt zes jaar. Om orthodontist te worden, is daarna nog een vierjarige universitaire specialisatie vereist. Daarbij moeten orthodontisten – voor de verplichte registratie in het specialistenregister – voldoen aan aanvullende kwaliteitseisen.

Meer informatie over het verschil van een orthodontist met een tandarts voor orthodontie vindt u hier.

Meer info
Team Ortho Uithoorn

Mirjam van der Beek

Orthodontist Mirjam van der Beek heeft na haar studie tandheelkunde aan de UvA een vierjarige universitaire specialisatie orthodontie voltooid. Zij is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento-Maxillaire Orthopaedie.

BIG registratienummer 99019849102

Mojdeh Amiri

Orthodontist Mojdeh Amiri studeerde tandheelkunde aan het ACTA en volgde daar eveneens de vierjarige specialisten opleiding orthodontie. Zij is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento-Maxillaire Orthopaedie.

BIG registratienummer 19920980802

Diane

Balie assistent

Ashley

Balie assistent

Irma

Orthodontie assistent

Tirsa

Orthodontie assistent

Mascha

Orthodontie assistent

Rachel

Orthodontie assistent

Mascha

Orthodontie assistent

Rachel

Orthodontie assistent

Ben jij onze nieuwe collega? Check onze vacature pagina.
Vacatures