foto-team-2021

Team

Het team van de praktijk van Orthodontisten Uithoorn bestaat uit twee orthodontisten en vier orthodontie-assistentes. De orthodontisten Mirjam van der Beek en Mojdeh Amiri zijn verantwoordelijk voor de orthodontische behandeling en voeren deze uit. De orthodontie-assistentes Joke, Tamara, Tirsa en Irma assisteren bij de behandeling en werken zelfstandig onder supervisie van de orthodontist. Zij maken ook de afspraken aan de balie.

Mirjam van der Beek heeft na haar studie tandheelkunde aan de UvA een vierjarige universitaire specialisatie orthodontie voltooid. Zij is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento-Maxillaire Orthopaedie met BIG registratienummer 99019849102.

Mojdeh Amiri studeerde tandheelkunde aan het ACTA en volgde daar eveneens de vierjarige specialistenopleiding orthodontie. Na afronding van de specialisatie in september 2020 was zij in verschillende praktijken werkzaam als waarnemend orthodontist. Zij is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento-Maxillaire Orthopaedie met BIG registratienummer 19920980802.

Zij zijn beiden lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde (KNMT), de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO), de Orthodontisten Vereniging Amsterdam en Omstreken (OVAO) en de European Orthodontic Society (EOS).